Sammen finder vi det nye i det gamle

​Forandringsledelse og coaching til virksomheder

Hos VisionTurn er jeg specialist i forandringsledelse hos virksomheder i København, gennem coaching. Jeg hjælper alle typer virksomheder med, at anskue dagligdagen og driften anderledes, med henblik på at skabe de nødvendige forandringer, der skal til for at skabe vækst og en sund virksomhed, der igen er på rette kurs. 

Jeg har mange års erfaring med forandringsledelse grundet egenhændig erfaring som leder gennem mange år, og ved derfor, hvilke spørgsmål og metrikker der skal arbejdes med for at skabe en helt ny grobund med et andet mindset.

Oplev forandringsledelse formidlet i øjenhøjde

​God kommunikation er det bedste fundament for et succesfuldt resultat. Jeg formidler i øjenhøjde og formår at stille de rigtige spørgsmål, samt coache så det rykker nogle tanker, og du gør dem til handling. Der kan opstå forandringsresistance i en virksomhed til at begynde med, men så snart man ser effekten af forandringsledelse, giver det rigtig god mening. 

​Jeg tilbyder såvel 1:1 kurser, hvor det er dig som leder, der er i fokus, men afholder også workshops for alle involverede. God ledelse skaber den bedste vinderkultur og gode resultater, så kontakt os for at høre mere om forandringsledelse, hvis du er opsat på, at der skal ske noget i din virksomhed eller afdeling.

Rådgivning og sparring

Hos VisionTurn har jeg gode resultater med at skabe forandring til det bedre, i flere virksomheder og institutioner. Jeg tilbyder rådgivning og sparring i dagligdagen, men også en rejse, hvor formålet er at skabe forandringsledelse, som kommer synligt til udtryk i hverdagen. Er du interesseret i at høre mere om, hvad forandringsledelse kan betyde for dig?​

Kontakt mig for at høre mere og aftal en tid til et uforpligtende møde, hvor jeg fortæller, hvad jeg kan gøre for dig. Du kan ringe til mig på telefon 28 68 08 02 eller skrive til elisabeth.c@anarki.dk.

VisionTurn v/Elisabeth Cederstrøm | Borrebyvej 10 | 2700 Brønshøj | Tlf.: 28 68 08 02 | E-mail: elisabeth.c@anarki.dk